De afgelopen maanden werkte het team van YFM Den Haag hard aan de 4e editie van Food Filmfestival On Tour. Komende zaterdag presenteren zij vol trots hun festival over vis. Tijd om het team voor te stellen.

Youth Food Movement Den Haag - MijkeMijke Het is vlees noch vis, maar als deze groentefanaat en boerenmarkt-freak met iets of iemand in zee gaat en toch aan de vishaak bijt, doet ze graag boter bij de vis.

Youth Food Movement Den Haag - EvelineEveline Getogen in de zilte Zeeuwse lucht en grootgebracht op mosselen wijkt zij nooit ver van zee. Zoekend naar goede verhalen over eten en hoe deze te delen is ze bij YFM Den Haag als een vis in het water.
Youth Food Movement Den Haag - LindseyLindsey Draagt liever geen water naar de zee maar, geen zee is te hoog voor haar als het gaat om gezond, duurzaam en eerlijk eten.

Youth Food Movement Den Haag - ReneeRenée Gaat graag in zee met stadsgenoten om te vissen naar de verhalen die schuilgaan achter de ingrediënten van onze dagelijkse maaltijden. Geen zee te hoog als het aankomt op het verzinnen van creatieve manieren om deze voedselverhalen te delen met heel Den Haag.

Youth Food Movement Den Haag - TristanTristan Recht door zee en vaart wel eens een andere koers, maar voelt zich als een vis in het water wanneer de hele school aanhaakt

Programma // Blokkenschema
Bestellen // Tickets