Een festival is geen festival als er geen bier aanwezig is. En YFM Utrecht zou YFM Utrecht niet zijn als we niet op zoek zouden gaan naar het lekkerste bier uit de buurt!

Vandaag verscheen in het nieuws dat Nederland steeds meer kleine brouwerijen telt. De populariteit van speciaalbier neemt onwijs toe en ook Utrecht produceert steeds meer en meer bijzondere en authentieke biertjes.

Aan onze inventaris voor het Food Filmfestival hebben wij dan ook het edele Duurzaam Utrechtse Heuvelrug Bier toegevoegd. Gemaakt van gerst van de Utrechtse Heuvelrug in combinatie met het zuivere Heuvelrug water, wordt het unieke biertje weliswaar geproduceerd in Brabant, maar zorgen de smaakvolle ingrediënten voor een puur lokale beleving.

Wat het bier duurzaam en speciaal maakt? Naast de strenge eisen en voorwaarden waaraan duurzaam bier moet voldoen, controleert de Universiteit van Wageningen het daadwerkelijke gebruik van de pure, Utrechtse ingrediënten.

Als echte kenner sla jij de kans om dit speciaalbiertje te proeven natuurlijk niet af! Maar goed dat wij daarom op zaterdag 27 juni om 17:00 de Bierproeverij van de Utrechtse Heuvelrug organiseren. Kaartjes koop je bier, ehm, hier!!!